
Bulion kolagenowy karniwora z grzybami
Dieta Karniwora, która zyskuje na popularności, wyklucza całkowicie węglowodany z menu. Nasz bulion – uzupełniony m.in. o grzyby shitakie, które m.in. wykazują działanie antynowotworowe, podnoszą odporność i wzmacniają kości (to wszystko zasługa zawartości witaminy D, wapnia i fosforu).
Skład: nóżki wieprzowe, kurze łapki, kości wołowe szpikowe, szyje indyka, skrzydła indyka, grzyby shitakie, suszone podgrzybki, korzeń łopianu, sól kłodawska, pieprz czarny.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Wartość odżywcza w 100g produktu | |
Wartość energetyczna | 83,1 kJ / 19,8 kcal |
Tłuszcz | 1,51g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,35g |
Węglowodany | 0,27g |
W tym cukry | 0,02g |
Białko | 1,1g |
Sól | 0,002g |