Brak produktów

Bulion kolagenowy karniwora z grzybami
Dieta Karniwora, która zyskuje na popularności, wyklucza całkowicie węglowodany z menu. Nasz bulion – uzupełniony m.in. o grzyby shitakie, które m.in. wykazują działanie antynowotworowe, podnoszą odporność i wzmacniają kości (to wszystko zasługa zawartości witaminy D, wapnia i fosforu).
Skład: nóżki wieprzowe, kurze łapki, kości wołowe szpikowe, szyje indyka, skrzydła indyka, grzyby shitakie, suszone podgrzybki, korzeń łopianu, sól kłodawska, pieprz czarny.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Wartość odżywcza w 100g produktu | |
Wartość energetyczna | 214 kJ / 52 kcal |
Tłuszcz | 4,48g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,46g |
Węglowodany | 0g |
W tym cukry | 0g |
Białko | 2,30g |
Sól | 0,66g |
Kolagen | 1,40g |