
Wyjątkowy wywar warzywno-mięsny wzbogacony o aromatyczne przyprawy. Duża zawartość kolagenu sprawia, że świetnie wpływa na stan kości, skóry, paznokci oraz włosów. Zawiera ocet jabłkowy, który ma właściwości antybakteryjne, poprawia pracę serca, a także wspomaga odchudzanie.
MARCHEW - bogata w witaminy, minerały i przeciwutleniacze. Jednym z ważniejszych jest beta-karoten, który nie tylko wzmaga opaleniznę, lecz także zapewnia prawidłowe funkcjonowanie wzroku, wzmacnia odporność i może ochronić przed rozwojem nowotworów.
CEBULA - zwiększa odporność organizmu, jest silnie bakteriobójcza.
KORZEŃ PIETRUSZKI - w korzeniach pietruszki znajdują się m.in. flawonoidy (przeciwutleniacze, które chronią przed groźnymi chorobami), substancje śluzowe, związki cukrowe i sole mineralne.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Wartość odżywcza w 100g produktu | |
Wartość energetyczna | 79,3 kJ / 15,1 kcal |
Tłuszcz | 1,3g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,39g |
Węglowodany | 0,17g |
W tym cukry | 0,01g |
Białko | 1,62g |
Sól | 0,002g |