Zupa mocy wegańska
Menu bez glutenu
Zupa mocy wegańska

Wegańska zawiera roślinny analog białka kolagenowego (w wyniku długiego gotowania roślin i dodatku kombu). Wywar warzywny jest przygotowywany zgodnie z zasadami kuchni pięciu przemian i gotowany aż 12 godzin. Bulion mocy skutecznie wspomaga przy infekcjach i różnego rodzaju schorzeniach.

Skład: marchew, pietruszka, seler naciowy, cebula, por, czosnek, świeży imbir, suszone grzyby, daktyle, korzeń łopianu, kombu, anyż, lukrecja, świeży tymianek, świeży rozmaryn, pietruszka natka, kolendra natka, świeży majeranek, sól kłodawska.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 112 kJ / 23,2 kcal
Tłuszcz 1,4g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
Węglowodany 1,9g
W tym cukry 0,06g
Białko 2g
Sól 0,002g
%