Zupa mocy tradycyjna
Tradycyjna zupa mocy jest gotowana na kościach i mięsie,dzięki czemu to prawdziwa skarbnica kolagenu. Czy wiesz, że nasz bulion kolagenowy działa skuteczniej niż najlepszy krem na zmarszczki? Warto dodać, że wywar warzywno-mięsny jest gotowany aż 12 godzin – wszystko po to, aby zupa nabrała prawdziwej mocy.
Skład: kurczak bez GMO, kości wołowe,marchew, pietruszka, seler naciowy, cebula, por, czosnek, świeży imbir, suszone grzyby, daktyle, korzeń łopianu, kombu, anyż, lukrecja, świeży tymianek, świeży rozmaryn, pietruszka natka, kolendra natka, świeży majeranek, sól kłodawska.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Wartość odżywcza w 100g produktu |
Wartość energetyczna |
112 kJ / 23,2 kcal |
Tłuszcz |
1,4g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,6g |
Węglowodany |
0,9g |
W tym cukry |
0,06g |
Białko |
3g |
Sól |
0,002g |