
Inspirowana starożytną filozofią pięciu przemian, Zupa Mocy to więcej niż posiłek – to rytuał zdrowia prosto ze Wschodu. Ten bogaty w kolagen wywar, gotowany przez minimum 12 godzin na bazie wyselekcjonowanych składników, czerpie z wielowiekowej tradycji azjatyckiej medycyny. W kulturze, gdzie zupy cenione są za właściwości lecznicze i spożywane od śniadania po kolację, stanowi kwintesencję zdrowotnej profilaktyki. W wiejskich rejonach Chin, zupa mocy gotowana przez dwa tygodnie, wręczana jest młodym parom jako eliksir płodności. Teraz ta azjatycka mądrość dostępna jest w nowoczesnej odsłonie, łączącej autentyczność składników z wygodą codziennego użytkowania.
Bez konserwantów i dodatków smakowych. Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Zupa o niskim indeksie glikemicznym.
Wartość odżywcza w 100g produktu | |
Wartość energetyczna | 112 kJ / 23,2 kcal |
Tłuszcz | 1,4g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany | 0,9g |
W tym cukry | 0,06g |
Białko | 3g |
Sól | 0,002g |