Sok z białej kapusty
Menu bez glutenu
  1. Usuwa toksyny z organizmu.
  2. Jest naturalnym probiotykiem.
  3. Wspiera pracę układu trawiennego.
  4. Chroni przed chorobami takimi jak: rak, wrzody żołądka.
  5. Pomaga przy nadciśnieniu.
  6. Wzmacnia odporność.
  7. Łagodzi stany zapalne i bóle głowy.
  8. Poprawia koncentrację.
  9. Wspomaga w utracie zbędnych kilogramów i gojeniu się ran.
  10. Zapobiega starzeniu się skóry.
Do stosowania przy:
  • niestrawności,
  • problemach ze zgagą, odbijaniem,
  • Helicobacter Pylori,
  • braku odporności,
  • chorobach zapalnych,
  • dla gojenie ran (w tym wrzodów).

W celu zagojenia śluzówki żołądka pij go codziennie rano na czczo. W pierwszych dniach pij po pół szklanki, później możesz wypijać więcej również w ciągu dnia. Najpierw sprawdź jak tolerujesz ten surowy sok. Wielu pacjentów korzystających z dobrodziejstw Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, po kilku tygodniowej kuracji sokiem z białej kapusty, mogło odstawić leki na refluks i zgagę (tzw. inhibitorów pompy protonowej czyli między innymi popularny polprazol).

Dodaj do codziennego jadłospisu magiczny napój kapustny i korzystaj z właściwości leczniczych tego naturalnego leku!

Skład: biała kapusta, kwas askorbinowy.
Bez konserwantów i dodatków smakowych.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Wartość odżywcza w 100ml produktu
Wartość energetyczna 176 kJ / 43 kcal
Tłuszcz 0,2g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 7,4g
W tym cukry 0,4g
Błonnik 2,5g
Białko 1,7g
Sól 0g
%