Brak produktów
Skład: korpusy indycze, marchew, korzeń pietruszki, seler, makaron kukurydziany nitki, cebula, sól kłodawska, natka pietruszki, lubczyk, czosnek, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny.
Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Do przygotowania użyto wody filtrowanej.
Barwa, smak i konsystencja zupy może się różnić w zależności od pory roku.
Wartość odżywcza | ||
w 100g produktu | w słoiku | |
Wartość energetyczna | 393 kJ / 70 kcal | 1886,4 kJ / 336 kcal |
Tłuszcz | 3,2g | 15,36g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1g | 0,48g |
Węglowodany | 6,5g | 31,2g |
W tym cukry | 0,8g | 3,84g |
Białko | 5,6g | 26,88g |
Sól | 0,02g | 0,096g |